torsdag 27 februari 2014

Till en sötnos

Förra veckan träffade jag en av mina bästa vänners son för första gången. Olle var supersöt och nästa gång vi ses ska jag se till att jag får gosa ordentligt med honom. Har man inga egna barn måste man väl få låna andras? 0:)

Jag hade tänkt virka en present till honom men den blev inte färdig. När jag skulle börja på andra delen blev den inte lika bra som den första, så jag tappade sugen... Jag får se om jag orkar ta tag i det igen innan han blir för stor.
    Ett kort fick grabben i alla fall (och köpekläder, bebiskläder är ju så söta!). Jag fick för mig att jag skulle ha en stork på det och satte igång att leta efter digistamps. Den här köpte jag via etsy.com.Material: Papper: Ljusblå, skimrande cardstock, mönstrat papper Panduro - Light blue baby. Stämplar: Digistamp Thecupcakeclub (via etsy), Tatty teddy - Big heart. Bokstäver: Panduro alphabet foam stickers samt Panduro design. Glitterlim: Stickles baby blue. Övrigt: Blandade blommor och stjärnor, stämplarna färglagda med akvarellpennor och promarkers.

3 kommentarer:

 1. Åh vilket fint bensinkort! Kramar

  SvaraRadera
 2. Ska självklart vara bebiskort!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, bensinkort var kul! ;) Jag är faktiskt själv väldigt nöjd med kortet. Jag gillar färgerna och så känns det som att jag har lagom med dekorationer. Kramar

   Radera