söndag 16 februari 2014

Anna 30!

En av mina bästa vänner har fyllt jämnt. Anna och jag lärde känna varandra när vi pluggade på folkhögskola och kom snabbt nära varandra. Efter studierna flyttade vi åt varsitt håll men har hela tiden hållit kontakten. I går var det fest för henne på hennes gamla hemort och jag och min man var givetvis på plats för att fira.
    Det var fest med cowboytema - och jag ångrar verkligen att jag inte kom på tidigare att jag hade kunnat göra en passande blomma... Ni vet sådana där som många fick när man var liten, en gurka med tandpetare i som man satt geléhallon på och sedan stoppat ned i en kruka med Polly i. Det påminner ju om en kaktus, vilket passar med temat, och har man en barnslig fest ska man ju ha en barnslig blomma... Men som sagt, jag kom på idén alldeles för sent.

Ett kort hade jag i alla fall knåpat ihop. Jag ville göra det helt i rött och svart, det är lite hennes färger. Jag kom även på att det kunde vara kul att ha en bild på födelsedagsbarnet på kortet. Jag frilade en bild, gjorde den svartvit och drog sedan upp kontrasten rejält innan jag skrev ut bilden på det röda pappret.


1 kommentar: