måndag 2 juli 2012

Bröllopspresent

I lördags var vi på bröllop. Mina fina vän Catharina gifte sig med sin Rikard. Vi försökte komma på någon rolig present, men lyckades inte riktigt med det vi hade tänkt. I stället blev det ett presentkort i en butik som vi vet att de gillar.

Jag valde att lägga det i en ask som jag altrade. Jag tror att det här går under kategorin mixed media (som innebär att man blandar olika tekniker). Jag har i alla fall skickat in det som bidrag i en av Svensk scrapbookings midsommarutmaningar.
   Jag fick låna en rulle aluminiumtejp av en kompis och lekte lite. Det är första gången jag använder det men definitivt inte den sista. Det var svårt att få till det bra men SÅ roligt. Jag har lärt mig en hel del och jag tror att det kan bli riktigt bra om jag testar mer.
   Jag har målat över tejpen med allmogefärg och innan det torkade ordentligt skrapade jag på bokstäverna, för att få fram silverfärgen. Jag ville att det skulle se lite "shabby chic" ut. Fjärilarna har jag också gjort med aluminiumtejp, som jag stämplat en fjäril på och sedan embossat, där efter har jag klippt ut dem. Spröten har jag gjort av vanlig ståltråd.
   På sidorna har jag skrivit datum och plats för vigseln i foambokstäver.
   Undersidan av asken har jag klätt i samma tyg som jag lagt i asken (som utfyllnad).

2 kommentarer:

 1. Så romantiskt! Fantastiskt snyggt !!!
  /Anne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den blev väldigt uppskattad, det var kul! :-) Och vilket fantastiskt bröllop det var... Oj, oj, så fint!

   Radera