lördag 19 november 2011

Vinn ett valfritt kort!

Wow, när hände det här?! Över 10 000 besökare! Det ska firas! Kommentera det här inlägget och du är automatiskt med i utlottningen.
    Du får ytterligare en lott om du följer min blogg genom att klicka på "Anslut dig till den här webbplatsen" i vänsterspalten (om du inte har en egen blogg så kan du följa via e-post, skriv in din adress under "Följ med mejl"), och en tredje om du länkar till mig via Facebook. (Skriv för tydlighetens skull i kommentaren hur många lotter du har.)

Tre personer vinner ett valfritt kort, det går bra att välja mellan korten i Till salu-kategorin eller ett kort som jag specialdesignar för dig.

Tävlingen pågår till och med första advent.

4 kommentarer:

 1. Jag kommer att ha TRE lotter då, för jag kommenterar här, skall rekommendera på FB och följa! Denna nesla tävling kan jag väl ändå få vinna ;-P //Fiia

  SvaraRadera
 2. Kan ta två lotter, en för att jag började följa via mail (vilket visade sig inte ge en automatisk lott.) samt för denna kommentar om att jag inte automatiskt fick en lott genom att skriva in under "följ med mejl"

  Cheers
  :-D

  SvaraRadera
 3. Haha, tänkte inte på det! :-P Anledningen till att jag vill ha en kommentar är för att jag inte vet om jag kan se vilka som följer med mejl. Ska kolla upp det och sedan ändra i texten. Tack för att du sa till! :-D

  SvaraRadera
 4. En lott blir det för mig

  Anne

  SvaraRadera