torsdag 18 augusti 2011

Hatar Biltemas dubbelhäftande tejp

ÅHHH! Vet inte hur många som rekommenderat Biltemas dubbelhäftande tejp. Och ja, den är billig och det är praktiskt att den är så bred, men det går ju inte att rätta till det minsta. Nu har jag förstört ett Once upon a time-papper och två bröllopsfoton. Skitkul. :-(

Ja ja. Jag ska inte klaga. Har mat på bordet och mer därtill. Har du också det? Klicka in på Unicef (t ex genom min banner här till vänster) eller Läkare utan gränser och skänk en slant!

***
Nu har jag varit och tränat och är på superbra humör! Bara så ni inte tror att jag sitter hemma och tjurar. ;-) Men visst blev jag besviken på mig själv när jag klantade mig förut... Ja ja, det är bara att beställa nya kort. Life goes on.

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Usch va irriterad man blir på dålig tejp. Här finns det bra tejp som jag brukar köpa och som jag tycker är jättebra:
  http://altheasmix.se/
  desutom är det 30% rabatt just nu OCH fraktfritt så det blir billigt tycker jag!!
  ca 17:- rullen på 50m per tejprulle då.och ingen frakt!!
  Kram MAlin

  SvaraRadera
 2. Den är stark och väldigt bra då annan tejp inte sitter lika starkt men förstår din frustration om man inte får det perfekt första gången! Tror jag ska se till att bara använda den vid speciella tillfällen och annars köra med "den vanliga" tejpen.

  SvaraRadera
 3. Ja Alex, den är helt enkelt FÖR bra, i alla fall för mig... ;-)

  SvaraRadera
 4. Den är PERFEKT då man ska altra ryggen på en pärm ;) Förutsatt att man som sagt sätter den rätt första gången... Annars har jag problem med att pappret lossnar. Men inte med Biltemas tejp!

  SvaraRadera