måndag 9 april 2012

Påskpresenter

Hoppas att alla har haft en härlig påsk! Det har jag. Men nu längtar jag efter jobb igen, även om jag är lite orolig för hur det ska gå att ändra dygnsrytmen då jag ska ändra arbetstider. Jag står hur som helst inför nya utmaningar - och det ser jag verkligen fram emot!

Två påskmiddagar har vi hunnit med. Och jag kunde inte låta bli att ta med lite presenter.
    Kartongerna med kinderägg som jag gjorde åt brorsbarnen förra året var så uppskattade så jag körde på samma koncept i år.
Minstingen, Tim, fick ett ägg innehållande fruktpuréer som jag hoppas faller herrn i smaken. Jag tog ett gammalt ägg som jag hittade i mina gömmor, målade det och dekorerade.


I stället för en blomma fick även min pappa och hans fru ett ägg, men i stället för puré fick de godis. Lite mer traditionellt med andra ord.
    Även här har jag använt ett gammalt påskägg. Tyvärr satt det inte ihop så bra men med hjälp av resårbandet med fjädrar - även det från ett gammalt ägg - löste det sig.

2 kommentarer:

  1. Du är så kreativ kära vän! KRAM My

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma, My! Hädanefter kommer jag att ha lite lättare att vara med och pyssla på söndagar, så jag hoppas att vi ses snart! Kramar Linda

      Radera